Verfijn je keuze

Maritiem - Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze blend van Ondarrabi Zuri en Petit Corbou is een heerlijke gastronomische charmeur. In de neus naast de bloesems, citrus en groene appel, ook geroosterde amandelen en toffee. In de mond valt meteen de textuur op die dense, rijpe druiven verraadt en een wijnmaker die zijn vak kent. De zilte zuren ondersteunen het wat oxidatieve karakter van de wijn en dragen bij tot een complex en uitgebalanceerd glas. Meer informatie >
    Prijs € 45,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 41,00
  2. Een huis herken je aan zijn basiscuvée. Is die goed dan kan je op je beide oren slapen. En deze instapper van Giraud is een echt raspaard. Vakmanschap aan het werk! In de neus een combinatie van knapperig fruit met limoen, peer en steenfruit en biscuit, toast en brioche. De mousse is fijn en het mondgevoel is sappig maar ook breed en lang. Meer informatie >
    Prijs € 56,00 Member prijs Bespaar € 7,00 € 49,00
    Niet meer in voorraad
  3. Een huis herken je aan zijn basiscuvée. Is die goed dan kan je op je beide oren slapen. En deze instapper van Giraud is een echt raspaard. Vakmanschap aan het werk! In de neus een combinatie van knapperig fruit met limoen, peer en steenfruit en biscuit, toast en brioche. De mousse is fijn en het mondgevoel is sappig maar ook breed en lang. Meer informatie >
    Prijs € 60,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 55,00
  4. Wat een mooie Blanc de Blancs. Dat het merendeel van de Chardonnay van de topwijngaarden uit Aÿ komt heeft daar natuurlijk veel mee te maken. In de neus vinden we veel citrus en wat exotische karakters ondersteund door een brioche en nougat. In de mond valt de textuur meteen op, het handelsmerk van Giraud. Het vinifiëren in barriques draagt duidelijk bij tot een gastronomische en complete Champagne. Topklasse! Meer informatie >
    Prijs € 82,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 76,00
  5. Dit is een gastronomische rosé Champagne! De geur is een combinatie van klein rood fruit (wilde aardbeien en rode bessen) en toetsen van brioche en toast. De textuur is erg vineus met een stevige ruggengraat zonder aan Champagneplezier in te boeten. De mousse is fijn en het mondgevoel zacht. Elegantie, definitie, structuur en spanning, daar draait het hier om. Meer informatie >
    Prijs € 98,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 92,00
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©