Verfijn je keuze

Mediterraan - Gastronomisch diner - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dit is een experimentele cuvée van Hannes Sabathi. Niet alledaags, dat geven we toe maar erg boeiend als je graag nieuwe dingen ontdekt. De typische muscaat aroma's van de druif zijn aanwezig maar het mondgevoel is niet wat je verwacht. Textureel heeft deze wijn meer gelijkenissen met een rode wijn met tannines en een stevige ruggengraat. Hij verliest evenwel zijn evenwicht niet. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
  2. De schrale grond van de Ried Loren zorgt voor een strakke, minerale Sauvignon Blanc met een hint van cassis en pompelmoes. In de mond blijft hij strak maar zorgt het rijpe fruit voor een aantrekkelijke molligheid die niet verveelt. Het contrast tussen de ziltigheid en de rijpheid zorgt voor een mooi huwelijk met een dito finale. Complex, dens en lang maar ondersteund door de nodige zuren die spanning geven. Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 30,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©