Verfijn je keuze

Biologisch - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Markus Altenburger experimenteert graag maar hij focust altijd op pure, correcte wijnen. Deze cuvée vinifieert hij natuurlijk in betonnen eieren. De Neuburger heeft een licht gouden kleur en een neus met vers knapperig fruit en rokerige mineraliteit. Het mondgevoel is elegant en zit vol spanning ondersteund door structuur en textuur. Voor de explorator. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
  2. Een Grüner Veltliner met veel allure en levendigheid. Hoewel de neus eerst wat timide is komt hij na een uurtje decanteren helemaal open. Aromatische neus van steenfruit en citrus met wat amandel, muesli en een puntje vanille. In de mond toont deze Oostenrijkse haar ware gelaat met sappig fruit en een krachtige lange afdronk. Elegantie gecombineerd met densiteit, structuur en lengte. Meer informatie >
    Prijs € 50,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 40,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©