Verfijn je keuze

Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. De Loiserberg is het hoogste perceel van Kamptal en dat laat zich voelen in deze pure, elegante Riesling. In de neus vinden we steenfruit en sinaasappel maar ook een zekere kruidigheid. In de mond is het sappigheid troef met rijpe peren en perzikken. Het contrast tussen rijpheid en de lineaire zuren komt door de hoogte en de schrale ondergrond. Die brengt levendigheid in dit unieke glas. Meer informatie >
    Prijs € 22,50 Member prijs Bespaar € 3,55 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©