Verfijn je keuze

Crisp white - Cool - Mediterraan - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een verfijnde wijn die zowel direct charmeert als potentie toont voor verdere ontwikkeling. De smaak is rijk doch stijlvol: geelfruit en tropisch fruit worden elegant gedragen door een minerale basis en frisse zuurgraad. De body is stevig maar niet zwaar en de afdronk blijft lang hangen met een lichte rokerige toets en goed geïntegreerd hout. Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 10,95
  2. Deze ‘Ried Jägerberg’ biedt subtiele kruidige nuances, wit-fruit zoals peer en een vleugje lindenbloesem. In de mond toont hij een volle body met goed geïntegreerde zuurgraad en een duidelijke minerale toon van grafiet en krijt. De afdronk is lang, strak en complex met behoud van elegantie — een topvoorbeeld van kalkrijke expressie in een witte Oostenrijkse topwijngaard. Meer informatie >
    Prijs € 41,00 Member prijs Bespaar € 2,00 € 39,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©