Verfijn je keuze

Powerful red - Cool - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Cabernet Franc is zo'n onderschatte druif! Ze levert nochtans erg elegante wijnen op, zoals dit pareltje van Mérieau. Frisse framboosjes en rijpe bosaardbeitjes vergezeld van bramen en potloodslijpsel doen je al goesting krijgen in die eerste slok. En die stelt niet teleur! Veel nuance met klein rood fruit, frisse zuren en verfijnde tannines die de wijn een mooie toekomst schenken. Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. In de wijngaard en in de kelder toont Pinot Noir zich als een ware diva maar kan ze de meest verfijnde en complexe rode wijnen voortbrengen. In de hete zomer van 2018 bereikten de Pinot Noir-druiven een optimale rijpheid, wat resulteert in een wijn met kracht, stevige structuur en rijke aromatische complexiteit. Deze Pinot Noir is een genot voor liefhebbers van grote, complexe maar elegante rode wijnen. Meer informatie >
    Prijs € 72,00 Member prijs Bespaar € 7,00 € 65,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©