Verfijn je keuze

Rode Wijn - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Norman Hardie Winery Pinot Noir Unfiltered 2017 Canada|Ontario|Niagara Peninsula
    Deze 2017 Pinot Noir is een erg delicate, fluwelige wijn. Aroma's van wilde kersen en klein knapperig rood fruit worden aangevuld door een aantrekkelijke aardsheid. Het mondgevoel is zijdeachtig met zachte, rijpe tannines ondersteund door een knapperige aciditeit. Hoewel deze wijn fijnbesnaard is heeft hij een erg lange complexe afdronk. Dit zo een wijn waar je maar niet genoeg van krijgt. Meer informatie >
    Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 3,50 € 28,50
  2. Ze zijn eerder zeldzaam, die Pinot Noir wijnen uit de champenois, maar ooh zo verfijnd en exclusief. Frisse knapperige rode kersen, framboosjes, kreupelhout en blad van zwarte bes verleiden zowel neus als smaakpapillen. Met een frisse mentholtoets lijkt het alsof er een fris windje door de wijn waait. Ragfijne structuur, verkwikkende zuurtjes en elegante tannines verraden dat het hier om een volbloed gaat. Meer informatie >
    Prijs € 185,00 Member prijs € 185,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©