Verfijn je keuze

Rode Wijn - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Frühburgunder is verwant met de Duitse Pinot Noir (Spätburgunder) en de naam verklapt het al, deze is vroeger rijp. Dat geeft een frissere en lichtere stijl dan een doorsnee Pinot Noir. Levendige aangename zuren nemen hier het voortouw. Zwarte bes, groen paprika en fijne cedertoetsen maken het geheel af. Soepel en speels, schenk dat glas maar vol! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Frühburgunder is verwant met de Duitse Pinot Noir (Spätburgunder) en de naam verklapt het al, deze is vroeger rijp. Dat geeft een frissere en lichtere stijl dan een doorsnee Pinot Noir. Levendige aangename zuren nemen hier het voortouw. Zwarte bes, groen paprika en fijne cedertoetsen maken het geheel af. Soepel en speels, schenk dat glas maar vol! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  3. Dit is een schoolvoorbeeld van Pinot Noir! Aroma's van frisse frambozen, rode kers en lichte cassis in de neus. De houtrijping brengt de zuren mooi in balans en zorgt voor een elegante lange finish. Een complexe Pinot Noir met kracht, fraîcheur en boordevol rood fruit. Giet hem gerust even in een karaf een half uurtje op voorhand, en dan genieten maar! Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
  4. new

    Deze rode Sancerre betovert de zintuigen met zijn diepe robijnrode kleur en verleidelijke aroma's van rood fruit, zoals sappige kersen en rijpe bessen met een vleugje kruidigheid. Zijdezachte tannines en een levendige zuurtegraad resulteren in een elegante en evenwichtige wijn. Perfect bij gegrild lamsvlees, eendenborst of gerechten met paddenstoelen. Serveer op 14-16°C voor een optimale smaakbeleving. Cheers!

    Meer informatie >
    Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,95
  5. Deze wijn ademt aroma's uit van zonnig, zelfs jamachtig fruit zoals aardbei, braam en aalbes. De fijne houttonen zijn veelbelovend. Gul en rijp rood fruit in de mond, met een stevige body en soepele tannines. De discrete houtsmaken mengen zich mooi met het fruit en de ondersteunende zuren. Dit is gewoon genieten van een goed glas pinot noir. Tegen een houten plankje charcuterie erbij, zeggen we geen nee! Meer informatie >
    Prijs € 25,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 23,95
  6. Alberto Orte 'Escalada do Sil' 2019 Spanje|Galicië|Valdeorras
    Voor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn die zowel perfect op dronk is als kan genieten van veroudering. Aan jou de keuze! Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95
  7. Voor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn! Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 29,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©