Verfijn je keuze

Rode Wijn - Maritiem - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ze zijn eerder zeldzaam, die Pinot Noir wijnen uit de champenois, maar ooh zo verfijnd en exclusief. Frisse knapperige rode kersen, framboosjes, kreupelhout en blad van zwarte bes verleiden zowel neus als smaakpapillen. Met een frisse mentholtoets lijkt het alsof er een fris windje door de wijn waait. Ragfijne structuur, verkwikkende zuurtjes en elegante tannines verraden dat het hier om een volbloed gaat. Meer informatie >
    Prijs € 185,00 Member prijs € 185,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©