Verfijn je keuze
Rode Wijn - Smooth red - 12.5% 13.5% - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- Weingut Dautel 'Cleebronn' Spätburgunder 2022 Duitsland|WürttembergUitbundige aroma's van zure kersen, framboosjes, bramen en zwarte peper! Zelfs een vleugje zwarte chocolade en gebakken spek... Rijpe ragfijne tannines geven de wijn zijn ruggengraat. Gul kersenfruit en ander rood en zwart fruit, peperige toetsen en frisse zuren wisselen elkaar af. Wat een sappigheid en elegantie. Puur fris drinkplezier! Deze cuvée heeft het allemaal. Cheers op de zomer! Meer informatie >Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 18,95
- ? Frankrijk|Loire|SancerreDeze rode Sancerre betovert de zintuigen met zijn diepe robijnrode kleur en verleidelijke aroma's van rood fruit, zoals sappige kersen en rijpe bessen met een vleugje kruidigheid. Zijdedezachte tannines en een levendige zuurtegraad resulteren in een elegante en evenwichtige wijn. Perfect bij gegrild lamsvlees, eendenborst of gerechten met paddenstoelen. Serveer op 14-16°C voor een optimale smaakbeleving. Cheers! Meer informatie >Prijs € 54,00 Member prijs Bespaar € 1,00 € 53,00Niet meer in voorraad