Verfijn je keuze

Rondo - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een grote wijn, geheel biologisch en afkomstig van een absolute pionier van de Belgische wijnbouw. Rood fruit wordt ondersteund door geurig en kruidig hout en de Pinotindruif laat zich van zijn meest "Pinot" kant zien. Soepele ronde tannines met een zeer complete structuur en enorme lengte. Duidelijk de top cuvée van het huis Chenoy en een absoluut voorbeeld voor de appellatie. Meer informatie >
    Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©