Verfijn je keuze

Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Domaine Vincent Prunier Pommard 2018 Frankrijk|Bourgogne|Côtes de Beaune
    Een authentieke en ambachtelijk vervaardigde Pommard van het mooie Bourgognejaar 2018. Misschien niet zo krachtig als sommige, maar het biedt toch een mooie expressie. Een goed uitgebalanceerde combinatie van rood en donker fruit, gedragen door een frisse zuurgraad en stevige, jeugdige tannines. Om nu te drinken of nog een jaartje of twee in de kelder te bewaren. Meer informatie >
    Prijs € 48,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 44,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©