Verfijn je keuze

Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rijp boomgaardfruit, een rokerige mineraliteit en gedroogde kruiden met een toets van flint openen sterk in de neus, vooraleer de steenfruit aroma's de mond vullen. Elegante zuren en een phenolische bitterheid zorgen voor een spannend mondgevoel en afdronk. Met deze cuvée probeert Alberto Orte het bewaarpotentieel van Godello aan te tonen. En óf dat gelukt is! Meer informatie >
    Prijs € 37,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,95
  2. Deze blend van Ondarrabi Zuri en Petit Corbou is een heerlijke gastronomische charmeur. In de neus naast de bloesems, citrus en groene appel, ook geroosterde amandelen en toffee. In de mond valt meteen de textuur op die dense, rijpe druiven verraadt en een wijnmaker die zijn vak kent. De zilte zuren ondersteunen het wat oxidatieve karakter van de wijn en dragen bij tot een complex en uitgebalanceerd glas. Meer informatie >
    Prijs € 45,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 41,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©