Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Verfijn je keuze
Schelp- en schaaldieren
De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.
- Cristom Vineyards Chardonnay 'Eola-Amity Hills' 2020 Verenigde Staten|Oregon|Willamette Valley
Deze Chardonnay werd in een erg kleine oplage geproduceerd. In de neus zeer rijpe aroma’s van Amalfi citroen, perzikentaart en karamel. In de mond een genereuze rijpe romige wijn met heel rijp steenfruit en een ellenlange finish. De wijn werd ongefilterd gebotteld, hetgeen hem een fluwelig mondgevoel verleent. De fermentatie en rijping in houten vaten dragen bij zijn complexiteit en bewaarpotentieel.
Meer informatie >Prijs € 48,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 44,00