Verfijn je keuze

White - Cool - Indian summer - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Apricus Hill Semillon 'Single Vineyard' 2017 Australië|Western Australia|Denmark
    Deze Semillon uit Denmark, Australië heeft een citroengele kleur met groene tinten. De neus is levendig met aroma's van limoen, net afgereden gras, bloesems en kruiden. De textuur van de wijn is uniek en brengt hem tot leven. De afdronk van deze stuivende ster is lang en complex. We vinden limoenen, asperges en kweepeer in de mond. Elegant en grandioze wijn voor de echte avonturier. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
  2. Een droge Muscat kom je niet veel tegen maar kan gastronomisch erg interessant zijn. Dit pittig exemplaar uit de Elzas zit boordevol smaak met peer, mandarijn, limoen en lentebloesems ondersteund door het typische "druivenprofiel" van de muscaat druif, alsof je eetdruiven in de mond hebt. Droog, gebalanceerd en een erg lange afdronk. Lekker glas! Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs € 19,95
  3. De schrale grond van de Ried Loren zorgt voor een strakke, minerale Sauvignon Blanc met een hint van cassis en pompelmoes. In de mond blijft hij strak maar zorgt het rijpe fruit voor een aantrekkelijke molligheid die niet verveelt. Het contrast tussen de ziltigheid en de rijpheid zorgt voor een mooi huwelijk met een dito finale. Complex, dens en lang maar ondersteund door de nodige zuren die spanning geven. Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 30,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©