Verfijn je keuze

White - Een moment voor jezelf - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Apricus Hill Semillon 'Single Vineyard' 2017 Australië|Western Australia|Denmark
    Deze Semillon uit Denmark, Australië heeft een citroengele kleur met groene tinten. De neus is levendig met aroma's van limoen, net afgereden gras, bloesems en kruiden. De textuur van de wijn is uniek en brengt hem tot leven. De afdronk van deze stuivende ster is lang en complex. We vinden limoenen, asperges en kweepeer in de mond. Elegant en grandioze wijn voor de echte avonturier. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
  2. Markus Altenburger experimenteert graag maar hij focust altijd op pure, correcte wijnen. Deze cuvée vinifieert hij natuurlijk in betonnen eieren. De Neuburger heeft een licht gouden kleur en een neus met vers knapperig fruit en rokerige mineraliteit. Het mondgevoel is elegant en zit vol spanning ondersteund door structuur en textuur. Voor de explorator. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
  3. De schrale grond van de Ried Loren zorgt voor een strakke, minerale Sauvignon Blanc met een hint van cassis en pompelmoes. In de mond blijft hij strak maar zorgt het rijpe fruit voor een aantrekkelijke molligheid die niet verveelt. Het contrast tussen de ziltigheid en de rijpheid zorgt voor een mooi huwelijk met een dito finale. Complex, dens en lang maar ondersteund door de nodige zuren die spanning geven. Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 30,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©