Verfijn je keuze

White - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

Producten 21-22 van 22

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Wat een verfijnde ‘textbook’ Sancerre. In de neus dansen minerale en rijpe fruitaroma's harmonieus samen, terwijl het gehemelte wordt verwend met een aangename kracht en rondheid. Gevolgd door een pittige afdronk met knappe zuren. Geserveerd tussen 10 en 12°C, is deze Sancerre Blanc Caillottes de ideale metgezel voor zeevruchten, sole meunière, of delicaat wit vlees zoals konijn met dragon. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 27,95
  2. Stefan Meyer's 'Rhodter Rosengarten' Weißer Burgunder 2021 biedt rijp fruit van abrikoos, gele kruisbes en peer, met subtiele rokerige accenten en licht nootachtige tonen zoals witte amandel. Het volle, diepe gehemelte wordt versterkt door rijpe fenolen, gebalanceerde zuurgraad en een prachtige fruitexpressie. Deze wijn belooft mooi te rijpen in de komende jaren. Meer informatie >
    Prijs € 30,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 27,00
Pagina
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©