Verfijn je keuze
Rode Wijn - Powerful red - Viura - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
-
Alberto Orte Sierra de la Demanda Rioja 'Gran Reserva' 2015 Spanje|Rioja AltaDeze Gran Reserva toont aroma’s van gedroogde kers, zwarte pruim, tabaksblad en bosgrond. Rond het palet ontvouwt zich een volle body met rijp donker fruit, stevige geïntegreerde tannines en een minerale ondertoon. De zuurgraad is gebalanceerd, de afwerking lang en gestructureerd met kruidige accenten van cedernoot en lichte houttonen. Een klassieke Gran Reserva die elegantie en kracht combineert. Meer informatie >Prijs € 39,95 Member prijs € 39,95






