Verfijn je keuze

Rode Wijn - Powerful red - Viura - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Gran Reserva toont aroma’s van gedroogde kers, zwarte pruim, tabaksblad en bosgrond. Rond het palet ontvouwt zich een volle body met rijp donker fruit, stevige geïntegreerde tannines en een minerale ondertoon. De zuurgraad is gebalanceerd, de afwerking lang en gestructureerd met kruidige accenten van cedernoot en lichte houttonen. Een klassieke Gran Reserva die elegantie en kracht combineert. Meer informatie >
    Prijs € 39,95 Member prijs € 39,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©