Verfijn je keuze

White - Aromatic white - Cool - 11.5% 12.5% - Biologisch - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Oostenrijk, Kamptal én Grüner Veltliner op z'n best: licht, aromatisch, swingend en prikkelend. Het aromaprofiel is typisch met gele appel, groene peer, kruidigheid en citrus zeste. Het mondgevoel is pittig en lichtvoetig zonder stil te vallen. Verwacht geen moeilijke of elitaire muziek maar eerder deuntjes van het type waar je blij van wordt. Hij neemt je mee, dansend de zwoele zomer in. Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
  2. new
    In de neus komen kruidige tonen naar voren, gecombineerd met de verfrissende geur van pompelmoes en geel fruit. Ziltige accenten en een subtiele hint van nat krijt verrijken het aroma. De smaak wordt gedomineerd door de grapefruit, met een frisse olieachtige textuur die samenkomt met kamillebloemen, oesterschelpen en een koele zeewind. Het krachtige fruit in het midden van de mond maakt de ervaring compleet. Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 28,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©