Verfijn je keuze

Rich white - 12.5% 13.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Stralend goudgeel in het glas met een complex bouquet van geel pitfruit, lindebloesem, gezouten boter en popcorn. In de mond een krachtige aanzet met fijne structuur, waar de fruitigheid wordt ondersteund door rokerige fenolieke tonen en een minerale basis. De zuren zijn elegant verweven in de wijn, met een subtiele ziltigheid en een verfijnde vibratie. Meer informatie >
    Prijs € 63,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 58,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©