Verfijn je keuze

11.5% 12.5% - Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Florale aroma's en frisse rode kersen, alsook pruimen en een kruidigheid afkomstig van de druif én het hout. Krachtige maar fijne tannines en een goede aciditeit die een groot bewaarpotentieel insinueren. De uiterst lage opbrengst garandeert een geconcentreerd en rijk aroma. Uniek voor deze kleine appellatie is de weinige neerslag die hier valt. Dit voorkomt de nachtelijke vorst die de rest van de streek plaagt.

    Meer informatie >
    Prijs € 17,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,50
  2. De Hagelandse ijzerzandsteen zorgt voor een sappige, granaatrode en heldere Pinotin met fijne aroma’s van kruiden (peper, kaneel …), rood en zwart fruit. Zeer aangenaam, soepel en opvallen lang in de mond. Zijdezachte maar toch met voldoende structuur om naast een stukje vlees geschonken te worden. Dit is een lekker Belgisch glas om bij weg te dromen! Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
  3. Een Gamay uit Touraine met wat leeftijd. Hij heeft er het gestel voor en komt pas na enkele jaren tot volle ontplooiing. Heerlijk rood fruit met frambozen en kersen. Maar ook kruidigheid, laurier en witte peper. In de mond zachte, rijpe tannines, een zekere vlezigheid en matuur fruit. Drink hem bij een mooie maaltijd en geniet met volle teugen. Meer informatie >
    Prijs € 24,50 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©