Verfijn je keuze

Als de bladeren vallen - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Apricus Hill Semillon 'Single Vineyard' 2017 Australië|Western Australia|Denmark
    Deze Semillon uit Denmark, Australië heeft een citroengele kleur met groene tinten. De neus is levendig met aroma's van limoen, net afgereden gras, bloesems en kruiden. De textuur van de wijn is uniek en brengt hem tot leven. De afdronk van deze stuivende ster is lang en complex. We vinden limoenen, asperges en kweepeer in de mond. Elegant en grandioze wijn voor de echte avonturier. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
  2. Hier hebben we overduidelijk een Gewürztraminer van Grand Cru niveau in het glas. Niet enkel de tropische aroma's van lychee en meloen maar een wonderlijk rijk pallet van abrikoos, gember, rozenwater en een bijna zoutige mineraliteit. Terroir expressie op zijn best. Een klein restzoetje houd je op je tenen bij foodpairings. Ga voor foie gras, schimmelkazen of een pittige thaise curry. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs € 29,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©