Verfijn je keuze

Biologisch - Zachte kazen

Bij zachte kazen passen een heleboel wijnen. Afhankelijk van welke soort zachte kaas je kiest, kan je gaan voor wit, rood of zoet. Een frisse kaas kan veel beter een fruitige Grüner Veltliner of Riesling hebben dan kazen met een uitgesproken smaak zoals Camembert. Deze is mooier te combineren met een lichtere rode wijn als Spätburgunder, maar ook een Ratafia is absoluut de moeite waar om eens uit te proberen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stefan Meyer's 'Rhodter Rosengarten' Weißer Burgunder 2021 biedt rijp fruit van abrikoos, gele kruisbes en peer, met subtiele rokerige accenten en licht nootachtige tonen zoals witte amandel. Het volle, diepe gehemelte wordt versterkt door rijpe fenolen, gebalanceerde zuurgraad en een prachtige fruitexpressie. Deze wijn belooft mooi te rijpen in de komende jaren. Meer informatie >
    Prijs € 30,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 27,00
  2. Een Pinot Noir saigné uit het boekje: prachtig zalmroze van kleur, met smaken van wilde aardbeien en een verrassende frisheid. Deze wijn ontstaat tijdens het persen van de grote Pinot Noirs uit de wijngaard Grüt in Uetikon am See. De Federweiss is zeer geliefd bij raclette en fondue in de winter, maar past ook perfect bij zomerse gerechten! Ondanks zijn kleur, is deze wijn officieel een Blanc de Noir. Meer informatie >
    Prijs € 37,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 34,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©