Verfijn je keuze

Continentaal - Gastronomisch diner - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Markus Altenburger experimenteert graag maar hij focust altijd op pure, correcte wijnen. Deze cuvée vinifieert hij natuurlijk in betonnen eieren. De Neuburger heeft een licht gouden kleur en een neus met vers knapperig fruit en rokerige mineraliteit. Het mondgevoel is elegant en zit vol spanning ondersteund door structuur en textuur. Voor de explorator. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
  2. Een liefelijke en speelse wijn afkomstig van de beroemde steile hellingen van Volkacher Ratsherr. Kruidig, floraal en met dense fruitaroma's van witte perzik en zelfs wat mandarijn. Mondvullend maar met erg sappige zuren en een klein amandelbittertje in de finale. Duidelijk een wijn afkomstig van een top terroir en gemaakt door een talentvolle wijnmaker. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 24,95
  3. Stratus Charles Baker Riesling 2018 Canada|Ontario|Twenty Miles Bench
    Een "textbook" Riesling uit Ontario, Canada. De neus in het glas en hop, daar heb je de typische Riesling aroma's van citrus, groene appel, wat steenfruit en florale toetsen. Het mondgevoel is strak met veel fruit, sappige zuren en een vederlichte textuur. Het lagere alcoholgehalte en de fraîcheur zorgen ervoor dat je pallet niet vermoeid wordt. Meer informatie >
    Prijs € 28,45 Member prijs Bespaar € 3,00 € 25,45
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©