Verfijn je keuze

Rode Wijn - 12.5% 13.5% - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    De neus onthult frisse aroma’s van rode bes, kers en een lichte kruiden- of bladtoets, aangevuld met subtiele houtnuances die zorgvuldige vatrijping verraden. In de mond is hij vriendelijk en elegant, met sappige zuren, fijn geïntegreerde tannines en een lichte mineraliteit die het terroir verraadt. Het fruit staat centraal, zonder zwaar hout of overdreven extractie. Meer informatie >
    Prijs € 11,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 10,50
  2. Domaine Charton Mercurey Vieilles Vignes 2021 Frankrijk|Bourgogne|Mercurey
    Een wijn die pure vreugde uitstraalt, boordevol fruitige smaken zoals zwarte bessen, zure kersen en frambozen. In de mond is de wijn soepel en charmant, met delicate tannines die de afdronk elegant ondersteunen en de wijn zijn karakter en authenticiteit verlenen. Perfect voor een gezellige avond of bij een lichte maaltijd, deze wijn nodigt uit tot genieten. Meer informatie >
    Prijs € 42,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 38,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©