Verfijn je keuze

Rode Wijn - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Mondeuse van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifieerd om te behagen. Zonder houtlagering laat deze pittige Mondeuse zich zien vanuit zijn fruitige kant. In de neus vinden we rijp rood fruit, kruidigheid en zwarte peper. De rijpe tannines ondersteunen de wijn en zorgen voor structuur. Het zuurtje dat zo typisch is voor Alpenwijnen zorgt voor het nodige drinkplezier. Unieke ontdekking! Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©