Verfijn je keuze

Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Wat een mooie Chardonnay! Juist houtgebruik, fenolisch rijp fruit en vakmanschap geven deze Chardonnay zijn allure. In de neus vinden we citrus, steenfruit, toast en een tikje vanille. Het mondgevoel is luxueus met een zinderende aciditeit die het rijpe fruit recht houdt. De textuur is crémeux en de finale is lang en complex. Dit is een klassieke Chardonnay van een erg hoog niveau! Meer informatie >
    Prijs € 78,00 Member prijs Bespaar € 8,00 € 70,00
  2. Dit is een gastronomische rosé Champagne! De geur is een combinatie van klein rood fruit (wilde aardbeien en rode bessen) en toetsen van brioche en toast. De textuur is erg vineus met een stevige ruggengraat zonder aan Champagneplezier in te boeten. De mousse is fijn en het mondgevoel zacht. Elegantie, definitie, structuur en spanning, daar draait het hier om. Meer informatie >
    Prijs € 98,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 92,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©