Verfijn je keuze

Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Château Pauqué Chardonnay 2018 Luxemburg|Moselle Luxembourgeoise
    Chardonnay in de Moezel? Jawel! En wat voor een Chardonnay. Bourgondisch, rijp, opulent zonder verlies aan fraicheur. Deze wijn behoort tot de top van wat Chardonnay te bieden heeft. Rijpe neus van steenvruchten, brioche,citrus en gebakken appel. De textuur van de wijn is intens en het mondgevoel luxueus. Heerlijk gastronomische wijn die elke wijnliefhebber doet watertanden. Meer informatie >
    Prijs € 46,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 42,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©