Verfijn je keuze

Maritiem - Gastronomisch diner

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Gemaakt van druiven met 100% botrytis en afkomstig van 80 jaar oude wijnranken, enkel gemaakt in de beste jaren. De wijn heeft ontzettend sterke en complexe aroma's van marmelade, abrikoos, limoen en acacia honing. Rijk en vineus in de mond met een eindeloze finale die tegelijk fris en ziltig is. Met 170 gram restsuiker geen lichtgewicht maar echter nooit vermoeiend. De grootmeester bewijst zich wederom. Meer informatie >
    Prijs € 47,50 Member prijs Bespaar € 3,00 € 44,50
  2. Henri Giraud is de voorzitter van de vereniging van Ratafia makers in Champagne. En dus wil hij enkel het beste rond en in de fles krijgen. Deze Ratafia is op een 20 jaar oude Solera gebaseerd wat hem zijn licht oxidatieve kant geeft, denk Madeira. Zoet overleeft enkel bij gratie van voldoende zuren en dat is hier ook het geval. Wat een fantastische ontdekking! Meer informatie >
    Prijs € 58,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 53,00
    Niet meer in voorraad
  3. half bottle
    Champagne kan groots zijn! Deze Multi Vintage haalt zijn kracht uit krokant 2017 Pinot Noir fruit. De neus is intens met tijm, rijpe peer en gedroogde bloemen gecomplementeerd met een vleugje peper en cacao. De opvoeding in barriques en de lange sur lattes periode zorgen voor aroma’s van toast en brioche. Het mondgevoel is luxueus. Dens fruit, zinderende spanning, lengte, complexiteit. Hij heeft het allemaal! Meer informatie >
    Prijs € 125,00 Member prijs Bespaar € 13,00 € 112,00
  4. Ze zijn eerder zeldzaam, die Pinot Noir wijnen uit de champenois, maar ooh zo verfijnd en exclusief. Frisse knapperige rode kersen, framboosjes, kreupelhout en blad van zwarte bes verleiden zowel neus als smaakpapillen. Met een frisse mentholtoets lijkt het alsof er een fris windje door de wijn waait. Ragfijne structuur, verkwikkende zuurtjes en elegante tannines verraden dat het hier om een volbloed gaat. Meer informatie >
    Prijs € 185,00 Member prijs € 185,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©