Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Markus Altenburger experimenteert graag maar hij focust altijd op pure, correcte wijnen. Deze cuvée vinifieert hij natuurlijk in betonnen eieren. De Neuburger heeft een licht gouden kleur en een neus met vers knapperig fruit en rokerige mineraliteit. Het mondgevoel is elegant en zit vol spanning ondersteund door structuur en textuur. Voor de explorator. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
  2. Markus Altenburger 'Tiger' Grüner Veltliner 2022 Oostenrijk|Burgenland|Leithaberg DAC

    Wie houdt van een vleugje avontuur en eens een atypische Grüner Veltliner wil proeven zit bij deze Tiger aan het juiste adres. Door zijn langere maceratie op schil krijgt hij heel wat textuur en structuur mee. Dit is een complexe natuurlijke wijn die dens en gebalanceerd is maar ook fraîcheur mist hij niet. Én foutloos. Dat kan je in de categorie natuurlijke wijnen niet altijd zeggen.

    Meer informatie >
    Prijs € 35,50 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©