Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dit is een experimentele cuvée van Hannes Sabathi. Niet alledaags, dat geven we toe maar erg boeiend als je graag nieuwe dingen ontdekt. De typische muscaat aroma's van de druif zijn aanwezig maar het mondgevoel is niet wat je verwacht. Textureel heeft deze wijn meer gelijkenissen met een rode wijn met tannines en een stevige ruggengraat. Hij verliest evenwel zijn evenwicht niet. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95
  2. Markus Altenburger experimenteert graag maar hij focust altijd op pure, correcte wijnen. Deze cuvée vinifieert hij natuurlijk in betonnen eieren. De Neuburger heeft een licht gouden kleur en een neus met vers knapperig fruit en rokerige mineraliteit. Het mondgevoel is elegant en zit vol spanning ondersteund door structuur en textuur. Voor de explorator. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©