Verfijn je keuze

White - Silvaner - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een liefelijke en speelse wijn afkomstig van de beroemde steile hellingen van Volkacher Ratsherr. Kruidig, floraal en met dense fruitaroma's van witte perzik en zelfs wat mandarijn. Mondvullend maar met erg sappige zuren en een klein amandelbittertje in de finale. Duidelijk een wijn afkomstig van een top terroir en gemaakt door een talentvolle wijnmaker. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 24,95
  2. Deze in 1962 op stijle helling aangeplante wijngaard geeft jaar op jaar krachtig en geconcentreerd fruit. Een stijvolle Silvaner die nogmaals toont dat de druif onterecht uit de mode is geraakt. Naast wat opgelegde citroen is de wijn kruidig en zelfs wat rokerig in de neus. In de mond nemen de geconcentreerde fruitaroma's het voortouw en leiden de opmerkelijke zuren naar een spetterende en eindeloze finale. Meer informatie >
    Prijs € 37,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,95
  3. Deze in 1962 op stijle helling aangeplante wijngaard geeft jaar op jaar krachtig en geconcentreerd fruit. Een stijvolle Silvaner die nogmaals toont dat de druif onterecht uit de mode is geraakt. Naast wat opgelegde citroen is de wijn kruidig en zelfs wat rokerig in de neus. In de mond nemen de geconcentreerde fruitaroma's het voortouw en leiden de opmerkelijke zuren naar een spetterende en eindeloze finale. Meer informatie >
    Prijs € 42,95 Member prijs Bespaar € 5,00 € 37,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©