Verfijn je keuze

White - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

Producten 41-42 van 42

Van hoog naar laag sorteren
  1. Le Clos des Grives Vin Jaune Frankrijk|Jura|Côtes du Jura
    Vin Jaune is één van de strengst gecontroleerde appellaties van Frankrijk. En dit door het traditionele vinificatieproces dat gelijkaardig is aan dat van Sherry Fino. De wijn onthult een intens bouquet van walnoot, kruiden, bleekselderij en curry. In de mond verrast hij met een bijna atypische romigheid en een indrukwekkende, aanhoudende lengte. Een krachtige, complexe wijn die zowel rijkdom als finesse biedt. Meer informatie >
    Prijs € 69,95 Member prijs Bespaar € 7,00 € 62,95
  2. Edouard Delaunay Meursault 2022 Frankrijk|Bourgogne|Côtes de Beaune
    Toetsen van honing, zuurdesem en vanillesuiker in de eerste aanzet met nadien frissere aroma's van citroenijzerkruid, verse kruiden en koriander. Op het pallet citroen en mandarijn, subtiele tonen van "pêche de vigne", frisse zuren en een zoutige mineraliteit. Een ronde romige wijn die een beetje tijd nodig heeft om zijn ware identiteit bloot te geven, balancerend tussen zoet en fris, met een mooie toekomst. Meer informatie >
    Prijs € 130,00 Member prijs Bespaar € 1,00 € 129,00
    Binnenkort beschikbaar
Pagina
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©