Verfijn je keuze

Onze wijnen - Continentaal - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

Producten 21-21 van 21

Van hoog naar laag sorteren
  1. Het aroma verwelkomt je met een prachtige mix van rijpe kers en specerijen zoals kaneel en kruidnagel. In de mond ontvouwt zich een fluweelzachte textuur, met een heerlijke parade van rijp fruit en kruiden. De lange, volle finale blijft aangenaam hangen. Deze Spätburgunder piekt nu al, maar heeft ook zeker potentieel om nog enkele jaren in de kelder te rijpen. Een wijn voor elke gelegenheid. Meer informatie >
    Prijs € 62,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 60,50
Pagina
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©