Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Norman Hardie Winery 'Cuvée Orange' 2022 Canada|Ontario|Niagara Peninsula
    Een Canadese orange wine van gewürztraminer, wat een intense complexe wijn! De mooie amberkleur geeft het startschot met exotische aroma’s van lychee en roze pompelmoes met een vleugje kruidnagel. De typische bloemige tonen van rozenblaadjes mogen niet ontbreken. Rijpe perzik en lichte kruidigheid in de mond met frisse zuren en lichte tannines. Voor wie even weg wil van een klassiek glas witte of rode wijn. Meer informatie >
    Prijs € 22,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,50
    Niet meer in voorraad
  2. Stratus Charles Baker Riesling 2018 Canada|Ontario|Twenty Miles Bench
    Een "textbook" Riesling uit Ontario, Canada. De neus in het glas en hop, daar heb je de typische Riesling aroma's van citrus, groene appel, wat steenfruit en florale toetsen. Het mondgevoel is strak met veel fruit, sappige zuren en een vederlichte textuur. Het lagere alcoholgehalte en de fraîcheur zorgen ervoor dat je pallet niet vermoeid wordt. Meer informatie >
    Prijs € 28,45 Member prijs Bespaar € 3,00 € 25,45
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©