Verfijn je keuze

Gastronomisch diner - Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. best seller
    Côt of Malbec in de Loire? Jawel, en dat van wijnranken van 50 jaar oud! Dat moet wel intense wijn voortbrengen. Geuren van rijpe bessen, violetjes en pruimen springen uit het glas. In de mond is hij in het begin eerder wat rustiek, maar eens hij wat lucht heeft, (jawel, decanteren mag!) geeft hij zich prijs. Mooie, rijpe tannines, vlezigheid, diepte en een wat kruidige afdronk. Een heerlijk en uniek glas! Meer informatie >
    Prijs € 17,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,50
  2. Côt of Malbec in de Loire? Jawel, en dat van wijnranken van 50 jaar oud! Dat moet wel intense wijn voortbrengen. Geuren van rijpe bessen, violetjes en pruimen springen uit het glas. In de mond is hij in het begin eerder wat rustiek, maar eens hij wat lucht heeft, (jawel, decanteren mag!) geeft hij zich prijs. Mooie, rijpe tannines, vlezigheid, diepte en een wat kruidige afdronk. Een heerlijk en uniek glas! Meer informatie >
    Prijs € 24,50 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,50
  3. Een Gamay uit Touraine met wat leeftijd. Hij heeft er het gestel voor en komt pas na enkele jaren tot volle ontplooiing. Heerlijk rood fruit met frambozen en kersen. Maar ook kruidigheid, laurier en witte peper. In de mond zachte, rijpe tannines, een zekere vlezigheid en matuur fruit. Drink hem bij een mooie maaltijd en geniet met volle teugen. Meer informatie >
    Prijs € 24,50 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,50
  4. Sappig kersenfruit, blauwe bes en bosbes maken je neus helemaal gek. Een bescheiden cedertoets belooft méér genot. Een heel viriele wijn in de mond, die je papillen helemaal opent. Gulle kersen en klein bosfruit afgekruid met een snuifje witte peper. Zijdezachte tanines geven de wijn de juiste ruggengraat. Één slok doet je automatisch verlangen naar een tweede, of nee, drink die fles nu maar leeg! Meer informatie >
    Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,95
  5. Hier is een kiwi wijnmaker met Europese ervaring aan het werk. Een ragfijne en precieze Pinot Noir. De wijn combineert rijp rood fruit met gedroogde kruiden en de geur van rode bloesems. Het houtgebruik staat hier ten dienste van het fruit en werd mooi verwoven met een mooie tanninestructuur tot gevolg. In de finale een dense afdronk ondersteund door fraîcheur.

    Meer informatie >
    Prijs € 25,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 21,00
  6. Pinots uit de Elzas kunnen flauw zijn. Maar daar doet Charles niet aan mee. Dit is een serieuze Pinot Noir die inzet op drinkplezier, elegantie én complexiteit. Geen alledaagse combinatie maar daardoor verveelt hij niet. In de neus vinden we frivole aroma's van klein rood fruit, in de mond krokant fruit en zachte tannines. De spanning tussen het zuurtje, het fruit en de zachte tannines en laat je tong dansen. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 2,45 € 25,50
  7. Rijpe intens zwart fruit zoals bramen, zwarte kersen maar ook zwarte bes worden afgewisseld met mokka en kreupelhout maar ook de karakteristieke rokerigheid van Duitse Pinot Noir. De levendige zuren die het rijpe fruit vergezellen, zijn in harmonie met de ragfijne licht-korrelige tannines. Het zwarte fruit en de fijne zuren zorgen voor een mooi lang einde. Meer informatie >
    Prijs € 28,00 Member prijs Bespaar € 3,50 € 24,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©