Verfijn je keuze

White - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze instap Silvaner van Müller toont dat deze druif helemaal onterecht uit de mode is geraakt. Frisse aroma's van groene appel, citrus, pompelmoes en toch ook iets rijpers als wit steenfruit. Verrassend mineraal voor een "éérste" wijn en met een opvallende lengte. Knapperige zuren maken het geheel extra spannend en fijn. Heerlijk als aperitief maar ook een prima begeleider van witte vis en sushi. Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 11,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©