Verfijn je keuze
Sparkling - Cool - Witte vis
Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!
- newChampagne Victor & Charles 'Blanc de Blancs' Frankrijk|ChampagneEen verfijnde, frisse Champagne gemaakt van 100% Chardonnay. In de neus delicate aroma’s van witte bloemen, frisse gember, subtiele kruiden en rijp steenfruit. In de mond ontwikkelt zich een rijke, elegante smaak met een zachte, fijne mousse die het geheel een zijdezachte textuur geeft. De afdronk is strak en scherp, wat zorgt voor een langdurige, verfrissende nasmaak. Perfect in balans. Meer informatie >Prijs € 65,00 Member prijs Bespaar € 7,00 € 58,00